Sabtu, 18 Jun 2016

Muhyiddin Terlibat Skandal Dengan Isteri Peguam ???

Terdedahnya pengakuan bersumpah (SD) oleh seorang peguam yang mendakwa Muhyiddin ada hubungan dengan isterinya (termasuk hubungan seksual) di portal Malaysia Today yang dikendalikan Raja Petra hari ini, menjelaskan kenapa dia begitu turut dan taat kepada si Mahathir ini.

Betul tak betul tu belakang kira, Mahathir tuduh Najib macam-macam pun dah terbukti tak betul tapi dia peduli apa ye tak? Yang penting sekarang, sekadar penafian bodoh macam itu saja seperti dibuat Muhyiddin kelmarin, dah tak boleh diterima.


Lagipun, tuduhan ini disokong dokumen undang-undang, bukan setakat air liur yang berterbangan.

Betul kata orang, tidak ada manusia yang akan begitu taat pada Mahathir kalau tak sebab 'telurnya' dah kena pegang. Antara hilang jawatan dengan maruah terbang, Muhyiddin pilih maruah tapi akhirnya perkara itu terdedah juga. Bangkai gajahlah katakan.

Dalam masa yang sama, pendedahan ini membuktikan bahawa Najib ini adalah seorang yang sangat bersih. Mahathir terpaksa cipta skandal untuk mendesaknya letak jawatan, tak macam Anwar dan Muhyiddin, dimana skandal tu memang dah ada, tunggu masa nak dedah saja kalau tak dengar kata.


Anwar dah kena, sekarang giliran Muhyiddin pulak.

Sedangkan Najib tak macam itu, kalau tidak pasti Mahathir dah bawak keluar apa yang tak baik pasal beliau, tapi tidak ada, kena buat cerita palsu jugak, itupun tak jalan.

Sumber: Balqis Sheikh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...