Rabu, 13 Mac 2013

ANWAR MEMANG KAKI JUBOK ???

ORANG tanya penulis, orang tanya tau, bukan penulis suka-suka nak menyibuk – kenapa asal Anwar ada skandal mesti dengan jantan satu, lepas tu mesti budak muda?

Dalam hati penulis tak berapa nak setuju dengan soalan tersebut, sebab sepanjang pengetahuan penulis, skandal Anwar ni macam-macam, dengan jantan, dengan perempuan, bini orang, pelacur dan bagai-bagai lagi.  Biseksualah katakan.

Rasanya, dia rujuk kepada isu yang hangat diperkatakan orang, tentang surat Pegawai Diplomatik SulitAntarabangsa atau dalam bahasa Inggerisnya, Private Diplomatic & International Officer Anwar bernama Mohamed Fareez Kamal Intidzam kepada Hadi Awang meminta campur tangan berhubung isu peribadinya dengan Wan Azizah dan Nurul Izzah.

Budak itu – yang dilantik ke jawatan itu oleh Anwar pada usia 19 tahun, baru-baru ini buat laporan polis setelah buah butir suratnya itu tersebar pada pengetahuan umum.  Bagaimana ia tersebar, masih lagi jadi tanda tanya.  Tapi memandangkan ia dialamatkan kepada Hadi Awang, maka penulis yakin ini kerja orang-orang Hadi juga, atau paling tidak Hadi sendiri.

Kebetulan, hubungan PAS dengan PKR masih lagi di tahap masam-masam pahit, lanjutan dari isu kalimah Allah yang dilihat penyokong PAS cubaan Anwar menabur pasir dalam peti undi mereka, jadi kebarangkalian itu (Hadi dedah surat) tidak boleh ditolak sama sekali.

Baca lagi dan sila KLIK DISINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...