Ahad, 26 Februari 2012

HEBAT, HEBAT, HEBAT PEMIMPIN PKR - TIDAK PERLU HAIRAN !!!


TERPAMPANG di dada akhbar Kosmo, Ustaz kesayangan Pakatan yang mengelar Anwar Ibrahim sebagai "Imam Mahadi" ditangkap berkhalwat, Warak macam mana sekalipun dia tetap manusia biasa, bukannya maksum macam nabi, so tak perlu lah nak menggelar orang lain SETAN sedangkan dirinya tu BAPAK SETAN! Kan dah terkona batang hidung sendiri! Malu beb!
KUANTAN – Seorang pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) ditangkap atas dakwaan berkhalwat dengan seorang wanita berstatus isteri orang berusia 28 tahun di sebuah hotel di Balok di sini awal pagi semalam.
Pemimpin PKR itu, Dr. Badrulamin Bahron (gambar kecil), 51, yang merupakan Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi PKR ditangkap bersama wanita itu oleh sepasukan penguat kuasa Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) kira-kira pukul 3 pagi di bilik hotel berkenaan.
Timbalan Pengarah JAIP, Datuk Mohd. Ghazali Abd. Aziz ketika dihubungi mengesahkan kejadian tersebut.
Ujarnya, ahli politik itu dibebaskan dengan ikat jamin selepas kira-kira sembilan jam ditahan dan akan dipanggil semula untuk memberi keterangan.
Katanya, siasatan lanjut akan dijalankan mengikut Seksyen 145 Enakmen Pentadbiran Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang 1982.
Penangkapan Dr. Badrulamin dalam kes khalwat telah disiarkan oleh beberapa blog antaranya Papagomo dan Pisau.net sejak petang semalam.
Menurut blog itu, wanita yang ditangkap khalwat bersama pemimpin PKR dalam kejadian kira-kira pukul 3 pagi itu merupakan seorang kakitangan sebuah kolej komuniti di negeri ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...