Selasa, 2 Ogos 2016

PANAS!!!! SKANDAL TAN SRI GANI PATAIL BERSAMA KEKASIH GELAPNYA TERBONGKAR ???

Benarlah kata orang Faktor wanita boleh meruntuhkan sesebuah negara dan menjatuhkan seseorang pemimpin. Bayangkan seorang bernama Jessica Gurmeet Kaur warga negara Singapura yang mendapat kerakyatan pemastautin tetap menjadi agen Singapura & yahudi adalah kekasih gelap kepada Peguam Negara. 

Apa akan terjadi? Kekasih gelap kepada Tan Sri Gani Patail mantan Peguam Negara Malaysia. Ramai yang berbicara skandal ini namun kerana Gani kebal undang-undang maka tiada yang berani mempersoalkannya.

Jessica Gurmeet Kaur, Pegawai Undang-undang di Pejabat Peguam Negara bersama bekas ahli lembaga penasihat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Tan Sri Rashpal Singh yang mempunyai kaitan dengan kebocoran maklumat siasatan 1MDB ditahan pada 1 Ogos 2015. Mereka didapati menjual maklumat IMDB kepada Clare Rewcastle-Brown Editor Sarawak Report. Tan Sri Rashpal bertemu Clare Brown di Hyde Park London.

Perkhidmatan Jessica di Pejabat Peguam Negara ditamatkan serta merta dan taraf penduduk tetapnya dibatalkan.

Bayangkan sayangnya Tan Sri Gani Patail kepada Jessica sehingga mendapat kerakyatan pemastautin tetap. Bayangkan orang Singapura menyeludup semua rahsia negara di pejabat peguam negara. Apa istimewanya Jessica, hanya Gani Patail yang tahu.

Banyak juga skandal Tan Sri Gani Patail semasa menjadi Peguam Negara. Anda boleh membaca blog ini;
Sumber:KLIK DISINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...