Jumaat, 28 Februari 2014

STRATEGI ANUAR SAMA SEPERTI YANG BERLAKU DI THAILAND ????

... bersantai dibawah ini adalah antara gambar perhimpunn Bersih 3.0

CARA YANG SAMA DILAKUKAN OLEH ANUAR SERTA KUNCU-KUNCUNYA SEPERTI BERSIH 1, 2 DAN 3.

NAMUN DENGAN KEHEBATAN SERTA KEMAMPUAN DAN KEWIBAWAAN PDRM DAPAT MENGATASI SEGALA-GALANYA DARIPADA TERUS MENGUCAR-KACIRKAN NEGARA YANG AMAN INI.

BANGKOK 27 Feb (Bernama) - Kerajaan Thailand akan meminta Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) mencari jalan untuk menamatkan krisis politik yang sedang melanda negara ini.

Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Luar Kerajaan sementara Thailand Surapong Tovichakchaikul berkata beliau akan mengutus surat kepada Setiausaha Agung PBB Ban Ki Moon berhubung perkara itu.

Surapong yang juga Ketua Penasihat Pusat Memelihara Keamanan dan Ketenteraman (CMPO), dilaporkan berbincang dengan Ban tentang perkara itu, pada Rabu. "Ban patut menjadi orang tengah dalam rundingan yang diadakan kerana beliau benar-benar berkecuali," kata Surapong kepada media tempatan hari ini sebelum menghadiri mesyuarat CMPO.

Sebelum ini, Ban menyuarakan kebimbangannya tentang konflik di Thailand, yang telah meragut 22 nywawa, termasuk empat kanak-kanak sejak 30 Nov tahun lepas. Bernama.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...