Khamis, 6 Disember 2012

PAKATAN HARAM ISTIHAR PERANG CYBER DENGAN BANTUAN SINGAPURA ??? APA CERITA NI ???

Pakatan haram dilihat amat terdesak kerana terpaksa minta bantuan kononnya pakar dari Singapura dalam menguruskan jentera maya dan gambar di atas adalah sebahagian latihan jentera maya mereka yang mana kursus sebegini dibuat dari masa ke semasa.Malah mungkin Dap yang cadangkan agar menggunakan dan membayar tenaga pengajar dari Singapura kerana kedengaran angin kencang bertiup bahawa Dap telah membuka pejabatnya di Singapura.

Lim Guan Eng khabarnya telah membuka pejabat Dap di sana supaya mereka senang berurusan “menyerang”kedudukan Kerajaan BN dari sana.Terbaru isu kapal selam yang mana peguam dari Perancis mengadakan taklimat langsung kepada barisan kepimpinan dan juga jentera siber mereka di sana.

Pakatan haram menggunakan strategi menyerang dari luar Malaysia kerana mereka beranggapan undang-undang Malaysia tidak mampu melangkaui sempadan negara lain.Apatah lagi undang-undang maya amat berbeza antara negara.Persoalan yang timbul,apakah rancangan sebenar pakatan haram kiranya mereka menang PRU13 ???

Apakah Singapura akan masuk kembali dalam Malaysia ???

Apakah strategi jumlah kerusi parlimen cina Singapura bakal menjadikan jumlah kerusi Melayu bakal berkurangan akan memberi kelebihan kepada Dap yang bercita-cita menjadi Perdana Menteri ???

Lee Kuan Yew pernah berkata,sebelum matanya tertutup rapat,beliau ingin menjadi Perdana Menteri Malaysia.Persoalannya kalau Singapura pakar dalam “cyberwar”kenapa parti PAP pimpinan Lee Kuan Yew merudum ??? malah lebih teruk,kenapa lantik dan bayar pensyarah dari Malaysia untuk mengajar mereka bagaimana menulis blog??? 

Anwar dilihat terdesak dalam usaha menjalinkan hubungan dengan Singapura,ada sumber mengatakan Anwar terpaksa kerana cerita moralnya banyak dalam genggaman pasukan risik Singapura.Adakah wujud unsur ugutan terhadap Anwar yang menyebabkan “team Singapura” bebas memandu jentera PRU13 mereka ???

Sumber:badutrakyat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...