Isnin, 19 Mei 2014

JARUM DAN STRATEGI DAP menjadi ???


JARUM YANG TAJAM MULA MENUSUK DISELURUH PELUSUK WARGA KOTA DI NEGERI JOHOR KHASNYA DI JOHOR BAHRU SECARA SENYAP-SENYAP.
TUNGGU LAH PRU KE 14 - BANYAK LAGI KAWASAN PARLIMEN YANG AKAN DI RAMPAS OLEH DAP DENGAN BEGITU MUDAH SEPERTIMANA YANG BERLAKU DI GELANG PATAH.

KAWASAN SASARAN JOHOR BAHRU, PASIR GUDANG DAN KAWASAN DISEKITARNYA. TUNGGU DAN LIHAT.

PENGUNDI-PENGUNDI DAP MULA BERHIJRAH DARI LUAR KE KAWASAN TERSEBUT DENGAN MEMBELI KEDIAMAN YANG DITAWARKAN ATAU MENYEWA DAN MENUKAR ALAMAT TERKINI BAGI MEMUDAHKAN MEREKA DAPAT TARAF MENGUNDI PADA PRU KE 14.

Dyana Sofya Mohd Daud, Setiausaha Politik kepada Ahli Parlimen Gelang Patah, Lim Kit Siang mengutuk pengguna internet dan laman sosial yang berkongsi gambar seorang wanita berbikini dengan mendakwa wanita dalam gambar itu adalah dirinya.

Wanita berusia 27 tahun itu menafikan tuduhan itu pada Khamis dengan berkata dia bukan wanita dalam gambar tersebut.

Kemudian, terdapat pengguna laman sosial yang mempertahankan Dyana dan menjelaskan bahawa gambar tersebut adalah gambar pelakon Filipina Pauleen Luna.

Gambar-gambar itu mula tersebar tidak lama selepas khabar angin timbul yang Dyana mungkin diturunkan sebagai calon pada pilihan raya di Teluk Intan.

Dyana bagaimanapun berkata dia tidak mengetahui tentang pencalonan itu dan tidak tahu sama ada akan bertanding bagi kerusi itu.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...