Rabu, 27 Jun 2012

INI LAH DIA CONTOH PEMIMPIN PAS YANG TIDAK BERILMU, HANYA PANDAI MENGHINA

Najib tak layak cakap soal LGBT, Pluralisme dan Liberalisme.. - Nik Zawawi Salleh - Ulam Mak batu loncatan ???Diantara kenyataan yang dikeluarkan oleh Ustaz Dungu Nik Zawawi Salleh:

"Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak 'cakap tak serupa bikin' untuk tidak membenarkan kefahaman lesbian, gay, bisexual dan transexual (LGBT), pluralisme dan liberalisme bertapak di negara ini.

Dengan dasar pemerintahan yang tidak berlandaskan Islam, Najib sepatutnya menilai kembali ucapannya secara jujur dan ikhlas tentang hasratnya mempertahankan Islam.

"Contoh paling jelas, bagaimana seorang Perdana Menteri ingin mendaulatkan Islam jika isterinya sendiri tidak mengikut tuntutan Islam? Bagaimana dengan sistem pentadbiran negara yang tidak berlandaskan Islam?" soal Ketua Penerangan Dewan Ulama PAS Pusat (DUPP), Ustaz Nik Zawawi Salleh kepada Harakahdaily, hari ini."

Pemimpin PAS hanya pandai bercakap serta menghina dan tidak tahu untuk melaksanakan atau menguruskannya. Segala janji memang tidak ditepati, hanya untuk kepentingan Politik SYAITAN semasa-mata. (Azab kubur tidak dirasainya lagi.... biarkan... TUHAN akan tunjukkan kepada mereka-mereka ini. Insyallah.

sumber selanjutnya sila baca dan KLIK DISINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...