Selasa, 31 Januari 2012

Jangan Bagi, Walaupun Satu Undi Kepada DAP! Kata Hasan Ali


Datuk Dr Hassan Ali meneruskan sesi ceramahnya pada malam ini yang diadakan di Seksyen 17 Shah Alam. Seramai hampir 5,000 orang telah hadir untuk mendengar ceramah dari Dr Hasan sendiri.

Semakin lama semakin ramai yang hadir, alhamdulillah berkat kesabaran YB Dr Hasan Ali dia kini tidak keseorangan seperti yang didakwa oleh Azmin dan parasit dalam Pas.
Hadirin yang adalh sebahagian yang menyokong Dr Hassan secara ikhlas untuk berjuang ke Jalan Allah bersama YB Datuk Dr Hasan Ali.


Kebanyakan yang hadir terdiri daripada penyokong Pas yang sudah pun berpaling tadah.

Dr Hasan berdoa bahawa demi Allah, demi Rasul pada malam yang hening ini marilah kita berjanji bahawa kita tidak akan sekali-kali memberi walau satu undi pun kepada DAP, kerana apa kerana DAP adalah musuh Islam.


Dr Hassan menceritakan bagaimana Pas Pusat memecat beliau  tanpa diberitahu tentang pertuduhan terhadapnya dan beliau juga tidak dibenarkan untuk membela diri.

Bertapa zalimnya parasit berkiblatkan Anwar yang sengaja mahu 'menendang' Dr Hassan supaya cepat keluar daripada Pas secepat yang mungkin.

Beliau juga diberi amaran oleh Anwar apabila terlalu kerap membenteras rumah-rumah urut, judi, kedai-kedai arak, membenteras penzinaan kerana bagi Anwar biarlah mereka berehat kerana waktu siang mereka teruk bekerja untuk menaikan ekonomi Selangor, kata Anwar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...