Sabtu, 16 Mac 2013

ANWAR AKAN MENGIKUTI JEJAK MENDIANG BALA KE DALAM KUBOR ??

anwar_bala

Bala Mati Pun Salah UMNO Juga, Gila Punya Pakatan


UNDI PKR hilang satu hari ini bila penyiasat persendirian, Mendiang P Balasubramaniam atau Bala, ditimpa ‘bala’ dan meninggal dalam kebalaan itu kerana diserang sakit jantung.

Baru sahaja mendiang dikeluarkan dari hospital kerana serangan jantung yang pertama 13hb lalu, sekarang sudah mati.  Sepatutnya tidak ada pihak lain yang patut dipersalahkan melainkan Pakatan, sebab depa yang duk usung kawan tu berceramah ke hulu ke hilir, tak bagi peluang langsung berehat.

Patutnya orang baru kena heart attack dibiarkan berehat beberapa hari, ini tidak pagi keluar hospital, malam dah diusung kawan tu berceramah.

Maklum sajalah, duit keluar banyak dah sponsor mendiang dan keluarga duduk di luar negara bertahun-tahun, takkan nak biar mendiang duduk diam, sudah tentulah diperah cukup-cukup kawan tu untuk kepentingan politik mereka.

Apa sekali gol terus. 

Logiknya (Bala mati sebab keletihan mengikut program Pakatan) begitulah, tapi yang buat penulis hairan ni,UMNO pulak disalahkan kerana Bala mati?  Alasan ‘kukuh’ sebab dua ke tiga hari semasa Bala ditahan di Hospital, Chegubard dalam satu ceramah kata Bala sakit kerana disihir.

Itu saja hujah, terus UMNO dikaitkankan dengan kematian Bala.  Apa punya bebal lah otak puak kera ni ya.

Ikuti berita selanjutnya dan KLIK DISINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...